Loading...

Stagiair(e) Copywriter

Als stagiair copywriter draai je mee met het creatie-team van Bureau Kellerman, bestaande uit 3 art-directors en een copywriter. Samen met hen bedenk je creatieve (schaduw)concepten en ben je medeverantwoordelijk voor een juist tekstuele output. Dit betekent dat je voor advertenties, brochures e.d. aansprekende teksten schrijft in vlekkeloos Nederlands en goed Engels.

Daarnaast ga je ook digitale concepten bedenken en teksten schrijven: denk social media als Facebook en SEO/SEA teksten. Tijdens de stage leer je meer creatie, hoe jouw concepten concreet worden gemaakt door studio en hoe om te gaan met klanten, want waar mogelijk draai als volwaardig lid mee van het creatie-team, zodat je stageperiode bij Kellerman ├ęcht leerzaam is.

Bureau Kellerman is een full-service reclamebureau gevestigd in Ouderkerk a/d Amstel. Al ruim 25 jaar maakt het bureau aansprekend werk voor aansprekende klanten. Bureau Kellerman kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak, gericht op het oplossen van allerhande communicatieproblemen. Op concrete en creatieve wijze geeft Kellerman antwoord op communicatievragen van grote nationale en internationale merken.

Lijkt deze stage je wat? Stuur dan e CV met motivatie naar maarten@kellerman.nl