Loading...
sony-mobile

Sony Mobile

Xperia Z3 campagne

Sony Z3 Smartblock

Het smartblock voor de Xperia Z3 serie van Sony was een unieke vorm van TV-reclame en een campagne om van te dromen. Want zeg nou zelf, wanneer heb je nu een volledig reclameblok lang de aandacht voor jouw klant én je eigen werk.

Het smartblock bestond uit een dikke anderhalve minuut aan reclamezendtijd voor de Xperia Z3 serie zelf, afgewisseld met commercials van andere adverteerders, die in het scherm van de Xperia Z3 te zien waren. Het was bepaald geen sinecure om dat allemaal in te vullen.

Maar het meest lastige was nog wel om de andere adverteerders te werven. Het smartblock is echt uniek en dat maakte het bijzonder lastig uit te leggen. Dankzij de diplomatieke skills en het engelengeduld van account en klant is het toch gelukt. En ook het invullen van het Sony-gedeelte was een uitdaging.

Sony had geen commercial van anderhalve minuut klaarliggen. En zelf een film maken was vanwege budget en tijd ook geen optie. Door internationale productfilms handig te combineren met stockmateriaal en door ons geproduceerde stills hebben we de nieuwe waterdichte smartphoneserie van Sony, en de belangrijkste USP’s uiteindelijk perfect over het voetlicht gebracht.

Andere projecten